19.05.2024

Türkiye-Yunanistan-Bulgaristan III. Bölgesel İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi ve Dış Ekonomik Ä°liÅŸkiler Kurulu organizasyonunda, Yunanistan Ticaret ve Sanayi Odaları BirliÄŸi ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası iÅŸbirliÄŸinde, 21 Kasım 2012 tarihinde Çanakkale’de “Türkiye-Yunanistan-Bulgaristan III. Bölgesel Ä°ÅŸ Forumu” düzenlenecektir. Anılan Forumu, BaÅŸbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati Yazıcı’nın onurlandırmaları beklenmektedir.

Söz konusu Forum’a, Marmara Bölgesi ve Kuzey Yunanistan (Selanik, Kavala, Ä°skeçe, Gümülcine, DedeaÄŸaç) ve Bulgaristan (Svilengrad, Filibe, Burgaz, Haskovo) bölgeleri baÅŸta olmak üzere anılan üç ülkenin iÅŸ dünyasından geniÅŸ katılım hedeflenmektedir. Bölgesel iÅŸbirliÄŸi fırsatlarının ele alınacağı Forum’da, öncelikle taşımacılık ve lojistik, altyapı ve inÅŸaat, tarım ve gıda sanayi, turizm ve genel ticaret-hizmet sektörlerinde iÅŸ fırsatlarının gündeme alınması öngörülmektedir. Firmalarımız, Yunanistan ve Bulgaristan’daki muhatapları ve iÅŸ dünyası kuruluÅŸları ile ikili görüÅŸmeler gerçekleÅŸtirme imkânı bulacaklardır.

Türkiye-Yunanistan-Bulgaristan III. Bölgesel Ä°ÅŸ Forumuna katılmak isteyen üyelerimizin ekte sunulan kayıt formunu doldurarak en geç 16 Kasım 2012 Cuma günü KONVENTUS Acentası’na (Proje Kayıt & Konaklama Sorumlusu: Gözde Destan, Tel: 0212 258 31 31; Fax: 0212 258 31 06, E-posta: canakkale@konventus.com) iletmeleri gerekmektedir.

Kayıt Formu ve Program içintıklayınız.