28.04.2024

Türkiye - İran İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); daha önce 28 Kasım 2023 tarihinde yapılacağı duyurulan ancak İran Resmi Heyeti'nin program değişikliği nedeniyle ertelenen Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi (YDİK) 8. Toplantısı kapsamında, Birlikleri (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu iş birliğinde, Türkiye-İran İş Forumu'nun 4 Ocak 2024 Perşembe günü Ankara'da düzenlenmesinin planlanlandığı iletilmektedir.

Foruma, gıda, tarım, üretim makinaları, sağlık, medikal, ilaç, kimyevi ürünler, makine, elektronik ve elektrik, madencilik, finans ve bankacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Türk ve İranlı firmalarından katılım sağlanması beklenmektedir.

İş Forumu'na katılım sağlamak için iletilen başvuru formunun 2 Ocak 2024 Salı günü saat 13.00'a kadar eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir.