04.05.2024

5. ECO İş Forumu, Taşkent/Özbekistan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) İş Forumu'nun, Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 8 Kasım 2023 tarihinde Intercontinental Taşkent Hotel'de düzenleneceği iletilmektedir.

ECO üyesi ülkeler olan Azerbaycan, İran Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan ve ülkemizden iş çevrelerinin bir araya gelmesinin planlandığı İş Forumu'na katılım ücretsizdir.

Forumda Türkçe tercüme olması öngörülmekedir. Katılımcıların Özbekistan'a gerçekleştirecekleri seyahat (otel, uçak ve transfer) organizasyonunun kendileri tarafından yapılması gerekmektedir.

İletilen katılım formunun eksiksiz bir şekilde doldurularak en geç 4 Kasım 2023 Cumartesi günü mesai bitimine kadar  kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.