04.05.2024

HATIRLATMA / Türkiye-Türkmenistan İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Serdar Berdimuhammedov'un ülkemize gerçekleştireceği resmi ziyareti kapsamında 26 Ekim 2023 Perşembe günü Birlikleri (TOBB) ve DEİK iş birliğinde, Ankara'da Türkiye-Türkmenistan İş Forumu düzenleneceği iletilmektedir.

Sayın Serdar Berdimuhammedov'un teşrifleri ve iki ülkeden ilgili Bakanların iştirakiyle Birlikleri (TOBB) merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

Bu çerçevede, 11:00-14:00 saatleri arasında düzenlenmesi öngörülen ve programı bilahare iletilecek olan etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 25 Ekim 2023 saat 12:30'a kadar kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

İletişim Bilgileri;

- TOBB