06.05.2024

ASEAN Ülke Toplantıları: Kamboçya, Laos ve Myanmar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Birlikleri (TOBB), Adana Sanayi Odası (ADASO), Aydın Ticaret Odası (AYTO), Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) iş birliğinde devam eden "Güneydoğu Asya Birliği Üye Ülkeleri (ASEAN) ile Türkiye Arasında İş Diyaloğu Platformu Kurulması Projesi" kapsamında 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00-11:30 saatleri arasında "Kamboçya, Laos ve Myanmar ülke Toplantısı"nın düzenleneceği iletilmektedir.

Online olarak gerçekleşecek Webinara kayıt yaptırılması gerekmektedir.