30.06.2024

SANTEK İZMİR 2023 "Dijital Tarım/Gıda Sanayisi ve Tarımda Akıllı Teknolojiler" Etkinliği

SANTEK İZMİR 2023 "Dijital Tarım/Gıda Sanayisi ve Tarımda Akıllı Teknolojiler" temasıyla T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde ve İzmir İl Müdürlüğü koordinasyonunda; Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Ege İhracatçı Birlikleri iş birliğinde 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 09:30'da İzQ İnovasyon Merkezi'nde gerçekleşecektir.