06.05.2024

Kalkınma İşbirliği Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Dışişleri Bakanlığı'nın yazısına atfen; Kalkınma İşbirliği Fuarı (CODEAWAY) 2024'ün, 15-17 Mayıs 2024 tarihlerinde Roma'da gerçekleşeceği bildirilmektedir.

Yazıda ayrıca, özel sektörü bu alana dahil etmeyi amaçlayan, kalkınma iş birliğine ilişkin bir İtalyan Fuarı olan CODEWAY Fuarı'nın, "Fiera Roma" tarafından Avrupa Evi Ambrosetti Vakfı (TEHA) iş birliği ve İtalya Dışişleri Bakanlığı himayesinde düzenlendiği belirtilmektedir.

Detaylı bilgi için info@codewayexpo.com e-posta adresi ile iletişime geçilmesi mümkündür.