06.05.2024

14. Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF14)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Türk-Arap Ekonomi Forumu'nun yazısına atfen; 14. Türk-Arap Ekonomi Forumu'nun (TAF14), Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'in ev sahipliğinde, T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi (CYO) resmi destekleri ve Birlikleri (TOBB) iş birliğiyle, 8 Kasım 2023 Çarşamba günü, İstanbul'da Çırağan Sarayı'nda düzenleneceği iletilmektedir.

Bugüne kadar düzenlenen 13 zirvede, 10 Başbakan, 105 Bakan ve 10.000'in üzerinde katılımcıyı ağırlayan TAF, "İşbirliğinde Yeni Dönem" temasıyla düzenlenecek 14. Zirvesi'nde de hükümet üyelerini, bölgemizin üst düzey kurum ve kuruluş temsilcilerini bir araya getirecek, yeni bir döneme giren Türkiye ile Arap ülkeleri arasındaki ekonomik ilişkilerin yol haritasını paylaşacaktır.

Finans, yatırım, savunma, fintek, enerji, sanayi, teknoloji, gıda ve inşaat gündemleriyle toplanacak TAF14'ün eksiksiz doldurulmuş kayıt formunun info@tafclub.com ve m.efe@tafclub.com e-posta adreslerine iletilmesi gerekmektedir.