07.05.2024

Libya Food 2024 / Milli Katılım Fuar Duyurusu

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nden alınan bir yazıda (AKİB), 28-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Trablus/ Libya’da düzenlenecek olan Libya Food (Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj) Fuarı‘nın Türkiye milli katılımının Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilmesinin planlanlandığı, fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 25.09.2023 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerektiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, başvurunuzun kabul edilmesi için Akdeniz İhracatçı Birlikleri Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Şubesi TR 54 0001 5001 5804 8000 3978 51 IBAN no’lu Euro hesabına toplam katılım bedelinin %50’sinin 25.09.2023 tarihine kadar yatırılması gerektiği ifade edilmektedir.

Online Başvuru Formu: Libya Food 2024 Başvuru Formu
Başvuru Süresi: 25.09.2023 tarihine kadar
Katılım Bedeli: Tahmini 777 € /m2 (nakliyesiz)
Fuarda nakliye hizmeti verilmemektedir.

Katılım bedeline;

• Yer kirası,
  • Özel stant konstrüksiyonu,
  • Stant genel ve günlük temizlik hizmeti,
  • Fuar basılı ve online kataloğunda yer alma,
  • M2 baz alınarak ücretsiz fuar giriş kart,
  • Elektrik ve internet bağlantısı,
  • Genel Sekreterliklerince hazırlanan firma broşüründe yer alma,

Fuarın milli katılımının, “5973 Sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 452.000 Türk Lirası’na kadar destekleneceği belirtilmektedir.