06.05.2024

Pakistan Ekonomisinin Ana Sektörlerinde Yatırım Fırsatları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Pakistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu'nun yazısına atfen; Pakistan Hükümeti tarafından tarım, bilgi teknolojisi, madenler & mineraller ve enerji olarak belirlenen ana sektörlere yatırım yapmaya ilgi duyan yatırımcılarla aktif olarak iletişim kurmayı amaçlayan Özel Yatırım Kolaylaştırma Konseyi (SIFC) kurulduğu ve belirtilen sektörlerde iş birliği arayan yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan platforma https://www.sifc.gov.pk/ adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Detaylı bilgi ve destek için Pakistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu trade@pakconsulateistanbul.com e-posta adresi üzerinden ulaşılabilecektir.