03.05.2024

87. Selanik Uluslararası Fuarı - 87th Thessaloniki International Fair

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Selanik Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Odası'nın yazısına atfen; 87. Selanik Uluslararası Fuarı'nın 9-17 Eylül 2023 tarihleri arasında, Selanik Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenleneceği belirtilmekte ve bu kapsamda, "THESS FASHION" adı altındaki giyim-aksesuar-ayakkabı ve moda temasındaki standın 16 nolu standda ziyaret edilebileceği belirtilmektedir.

İlgilenebilecek Türk firmaları için 16 nolu standın katılımcı listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ .

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

İzmir Ticaret Borsası