03.05.2024

Afganistan Tarım, Ticaret ve Yatırım Forumu 14-15 Eylül 2023, Faysalabad

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), İslam Gıda Güvenliği Örgütü'nün yazısına atfen; İslam Gıda Güvenliği Örgütü tarafından İslam Ticaret Sanayi ve Tarım Odası ve Faysalabad Tarım Üniversitesi iş birliğinde 14-15 Eylül 2023 tarihlerinde Faysalabad Tarım Üniversitesi'nde (Pakistan-Faysalabad) Afganistan Tarım Ticareti ve Yatının Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.

Pakistan vizesine https://visa.nadra.gov.pk adresinden başvurulabileceği belirtilmektedir.

Konaklama ve transfere ilişkin bilgiler dahil detaylı bilgilere Talgat Kupeshev (+7 777 599 39 66; talgat@iofs.org.kz) ve Gulsum Kenenbayeva (+7 775 677 99 30; gulsumk @ifpa-iofs.org) üzerinden ulaşılabilir.