30.06.2024

TSE Sektör Buluşmaları - İzmir

Sayın Üyemiz,

Ülkemizin birçok ÅŸehrinde iÅŸ dünyasının farklı sektörlerinden temsilcileri ile bir araya gelmek için baÅŸlatılan “TSE Sektör BuluÅŸmaları” serisinin Ä°zmir ayağı, Ä°zmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Ä°zmir Ticaret Borsası iÅŸ birliÄŸi ile 22 AÄŸustos 2023 Salı günü saat 14:00’da Ä°zmir Ticaret Odası'nda gerçekleÅŸtirilecektir.

Türk Standardları Enstitüsü’nün yakın zamanda faaliyete geçirilen hizmetleri ile önümüzdeki süreçte uygulamaya alınacak projeleri hakkında bilgilendirmenin yapılacağı ve üyelerimizin TSE hizmetleri ile ilgili karşılaÅŸtıkları sorunlar ve beklentilerin ele alınacağı toplantıya katılımınızı dileriz.