03.05.2024

Rakamlarla Bulgaristan 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası'nın yazısına atfen (BCCI); Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan ve işlenen "Rakamlarla Bulgaristan 2023" broşürü 14. baskının hazırlandığı bildirilmektedir.

Söz konusu broşürde Bulgaristan'ın 2018-2022 dönemi için ülkenin temel makroekonomik göstergelerini yansıtan bilgilerin olduğu vurgulanmakta ve yabancı yatırımcılar için önemli bir referans kaynağı olarak kullanılabileceği ifade edilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

İzmir Ticaret Borsası