03.05.2024

AB Eğitim Çalıştayı 13 - 14 Temmuz 2023 İstanbul

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Avrupa Birliği'nin yazısına atfen; Avrupa Birliği tarafından, Uluslararası Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin (ISTC) desteğiyle, 13 - 14 Temmuz 2023 tarihlerinde Sofitel İstanbul Taksim Otel'de, "AB Yaptırımları" konulu bir eğitim çalıştayı düzenleneceği bildirilmektedir.

Çalıştayın temel amacı, AB yaptırımları ve uygulamaları hakkında farkındalık yaratmak ve bu yaptırımların atlatılma olasılığının önüne geçilmesine karşı iş birliğini sağlamaktır.

İngilizce ve Türkçe dillerinde gerçekleştirilecek olan çalıştaya AB yaptırımları konusundaki farkındalıklarını artırmayı hedefleyen Türk özel sektör temsilcilerinin katılımı beklenmektedir.

Çalıştay, AB Yaptırımları Temsilcisi David O'Sullivan'ın Türkiye'ye yapacağı ziyaretle eş zamanlı olarak düzenlenecektir.

Çalıştaya katılım gerçekleştirmek isteyen özel kuruluş temsilcilerinin kayıt yaptırması gerekmektedir.

Kayıt için TIKLAYINIZ .

Detaylı bilgi ve sorular için SanctionsTR@istc.int üzerinden iletişime geçilebilecektir.

İzmir Ticaret Borsası