08.05.2024

Litvanya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu Görüşme Daveti

Litvanya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu'nun yazısına atfen; Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Litvanya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu ve Vilnius Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile 4 Temmuz 2023 Salı günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında İzmir Ticaret Odası Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda “Litvanyalı Firmalar ile İkili İş Görüşmeleri” etkinliğinin organize edileceği iletilmektedir.

Lojistik, Depolama, Finans, Kimya, İhracat Danışmanlığı, Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Isıtma sistemleri sektörlerinde faaliyet gösteren ve İzmirli firmalar ile iş birliği yapmak isteyen Litvanyalı firmalar ile görüşme yapma talebinde bulunacak üyelerin başvuru formunu 03 Temmuz 2023, Pazartesi gününe kadar doldurmaları gerekmektedir.

Litvanya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu İletişim Bilgileri;

• Tel: 0 232 371 51 50