29.03.2024

Litvanya’dan Siauliai Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası Heyeti ile Toplantı Hk.

DEİK'den alınan yazıda, Litvanya Siauliai Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası Heyeti’nin İstanbul ziyareti çerçevesinde, 8 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 13.30-17.30 arasında TOBB Plaza’da DEİK/Türk-Litvanya İş Konseyi tarafından bir toplantı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Anılan toplantı kapsamında, ikili firma görüşmeleri gerçekleştirilecek olup konuk heyetin detayları ve taslak program akışı ekte bilgilerinize yer almaktadır.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin katılım teyitlerinin ekteki başvuru formu aracılığıyla 28 Eylül 2012 tarihine kadar DEİK’e (Sn. Aycan Damalı, e-mail: adamali@deik.org.tr, tel: 0212 339 50 74) iletmeleri gerekmektedir.

Ek-1: Litvanya Katılımcı Listesi

Ek-2: Taslak Program, Başvuru Formu