Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan yazıda; fermente süt ürünlerinin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, ambalajlanması, depolanması, taşınması ve pazarlanması için gereken ürün özelliklerini belirlemek amacıyla çıkartılan “Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği”nin 30 Kasım 2022 tarih ve 32029 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandığı iletilmektedir.
Söz konusu Tebliğ için TIKLAYINIZ .
Saygılarımızla,
İzmir Ticaret Borsası
Bilgi Bankası
- Fire,Zayiat ve Randıman Oranları
- İstatistikler
- Projeler
- Rekolte Raporları
- Coğrafi İşaretler
- Mevzuat
- Hukuki ve Mali Danışmanlık
- Duyuru Arşivi
- Raporlar
- Makaleler
- Yayın Listesi
- Kütüphane
- İTB Logolar
- KVKK
- Form ve Dilekçeler
- Uluslararası İlişkiler
- E-Bülten Aboneliği
- E-Bülten Arşivi
- Sık Sorulan Sorular
- İzmir Hakkında
- Faydalı Linkler
- TOBB Uluslararası İş İmkanları Sistemi