30.04.2024

Uluslararası Çin İthalat Fuarı

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB)’nden alınan yazıda, Şangay/Çin’de 05 - 10 Kasım 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenecek olan ''Çin Uluslararası İthalat Fuarı 2022'' Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nun Ege İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

2021 yılında Covid-19 Pandemisine rağmen 127 ülke ve bölgeden, 3000'in üzerinde işletmenin yer aldığı, 366.000 m2'lik alanda düzenlenen Uluslararası Çin İthalat Fuarı'nda ''Hizmetler, Otomobil, Akıllı Endüstri ve Bilgi Teknolojileri, Tüketici Ürünleri, Medikal Ekipmanlar ve Sağlık Ürünleri, Gıda ve Tarımsal Ürünler'' hollerinin bulunacağı ifade edilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .