19.04.2024

Tiftik Satışı

S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nden alınan yazıda; Birlikleri depolarında mevcut 20.000 Kg ( 20 Ton) 2022 yılı mahsulü natürel tiftik için, açık artırma usulü ile satış gerçekleşeceği iletilmektedir.

Satış (20 tonun) tamamı için tek seansta gerçekleştirilecektir.

Açık artırma 14 Haziran 2022 tarihinde Salı günü saat 11.00'de Macun Mahallesi 171. Sokak No:4 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacaktır.

Satış gerçekleşmediği takdirde 28 Haziran 2022, 05 Temmuz 2022 ve 19 Temmuz 2022 tarihinde Salı günü aynı saat ve aynı adreste tekrarlanacaktır.

Tekrarlama günleri için ayrıca mektup gönderilmeyecek olup, değişiklikler Tiftikbirlik internet sayfasından duyurulacaktır.

İhaleye iştirak edebilmek için iştirakçilerin teminatlarına ilişkin belgeyi bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftik Birlik Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Müdürlüğü'ne tevdi ve teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Satış şartnamesi ve diğer konularda daha fazla bilgi almak için Birliğin Ticaret ve İşletme Müdürlüğü ile irtibata geçilebilir.