30.06.2024

1. Antalya Şarküteri ve Mandıra Ürünleri Fuarı

1.Antalya Şarküteri ve Mandıra Ürünleri Fuarı, T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Antalya İl Tarım Müdürlüğü, Antalya Ticaret Borsası, Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği ( SET-BİR), Yumurta Üreticileri Merkez Birliği ( YUMBİR ), Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, Süt Dünyası Dergisi ve Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği ( ASÜD ) kurumlarının destek, katkı ve işbirlikleri ile 31 Mart – 03 Nisan 2011 tarihleri arasında, Antalya Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezinde açılacaktır.

İlk iki günü Tatil Köylerinin, Otellerin, Restoranların, Catering Şirketlerinin, Eğlence Merkezlerinin ve Tüm Turistik İşletmelerin, Üniversitelerin, Gıda Toptancılarının, Büyük Market Zincirlerinin, Kamu Kurumlarının, Hastanelerin ve Askeri Satınalma Birimlerinin ve Tüm Yiyecek İçecek Profesyonellerinin ziyaret edebileceği Antalya Şarküteri ve Mandıra Ürünleri Fuarı’nın son iki günü halka da açık olacaktır.

Fuar hakkında detaylı bilgi ve katılım koşulları http://www.fairshowexpo.com/antalya_fuar_brosur.pdf adresinde bulunmaktadır.