18.05.2024

Vakıfbank Salgın Destek Kredisi Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Birlikleri ile Vakıfbank iş birliğinde 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:00'da internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde, Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve salgından en çok etkilenen KOBİ'leri desteklemek amacıyla Dünya Bankası ile Vakıfbank arasında imzalanan Acil Durum Firma Destek Projesi çerçevesinde 3 farklı hedef gruba yönelik olarak kredi başına 3 Milyon ABD Doları'na kadar sunulan Salgın Destek Kredisi anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacağı iletilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

İzmir Ticaret Borsası