25.04.2024
10:00
EN

Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği Hk.

Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği 27 Temmuz 2012 tarihli ve 28366 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanmıştır.

Tebliğin amacı, balın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özelliklerini belirlemektir.
 

Söz konusu tebliğe ulaşmak için tıklayınız.

 

Geri dön

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerez kullanılmaktadır. Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Politikamız’ı ziyaret edebilirsiniz. Çerez kullanım tercihinizi belirtiniz: