18.05.2024

İdil Türkmenoğlu ile İş Yerinde Demokrasi Etkinliği

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ve Ege Genç İş İnsanları Derneği iş birliğinde yürütülen İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi projesi faaliyetleri kapsamında; Stratejik Yönetim Danışmanı/Öğretim Görevlisi/Yazar Sayın İdil Türkmenoğlu’nun konuşmacı olarak katılımıyla iş dünyasına dair demokratik uygulamaların paylaşılacağı “İdil Türkmenoğlu ile İş Yerinde Demokrasi” etkinliğinin 11 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 15:30'da İzQ Girişimcilik Merkezi Giriş Katı Amfi'de düzenleneceği iletilmektedir.

Etkinliğe katılım ücretli olup kişi başı ücret KDV Dahil 120 TL’dir.

Etkinliğe yönelik bilgi ve sorularınız için izq@izq.com.tr  e-posta adresi ile irtibata geçmeniz rica olunur.

Etkinliğe kayıt için TIKLAYINIZ .