04.05.2024

Sektörel Elektronik Sohbetler -Tayland

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; 22 Mart 2022 Salı günü 10:00 - 11:30 saatleri arasında Tayland'da görev yapmakta olan Ticaret Bakanlığı temsilcisi moderatörlüğünde, gıda ürünleri ve ilaç sanayi sektörlerinde Tayland'da iş yapmakta olan firma temsilcimiz ile ilgili İhracatçı Birliği yönetim kurulunda görev alan iş insanımızın konuşmacı olarak katılacağı "Tayland: Gıda Ürünleri, İlaç Sanayi" isimli sektörel e-sohbet toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Toplantının İngilizce dilinde gerçekleşeceği ifade edilmektedir.

Toplantıya katılım için TIKLAYINIZ .