04.05.2024

TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliği

TEBD Kapasite GeliÅŸtirme faaliyetleri kapsamında, 27 - 28 Ocak 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak “TEBD TARIMSAL GIDA AÄž OLUÅžTURMA” etkinliÄŸi düzenlenecektir. EtkinliÄŸin amacı, tarımsal gıda sektöründeki temel konuları tartışmak ve ÅŸirketler arasında aÄŸ oluÅŸturarak katılımcıların yeni pazarlara, tedarikçilere, tüccarlara, ilgili kuruluÅŸlara vb. eriÅŸimlerini saÄŸlamak ve iÅŸbirliklerini geliÅŸtirmektir.

TEBD Tarımsal Gıda AÄŸ OluÅŸturma EtkinliÄŸi, Türkiye-AB Ä°ÅŸ DiyaloÄŸu (TEBD) Projesi tarafından düzenlenmektedir. Söz konusu aÄŸ oluÅŸturma etkinliÄŸi, 21 - 22 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleÅŸtirilen “TEBD Tarımsal Gıda Forumu”nun devamı niteliginde , çeÅŸitli ülkelerden firmaları bir araya getirmek amacıyla düzenlenmektedir. Etkinlik, yeni iÅŸ baÄŸlantıları ve iÅŸ birlikleri oluÅŸturmak, ortaklar bulmak ve ayrıca en son geliÅŸmeler, yeni fikirler ve çok daha fazlasını öÄŸrenmek için eÅŸsiz bir fırsattır.

Hem AB'den hem de Türkiye'den ÅŸirketler arasında pratik ve etkileÅŸimli tartışmaların yapılmasına olanak saÄŸlayan 6 oturum aÅŸağıdaki konularda düzenlenecektir :

1. CoÄŸrafi Ä°ÅŸaretli Ürünler

2. KuruyemiÅŸ ve Meyveler

3. Aromatik Bitkiler

4. DondurulmuÅŸ Gıdalar (Su ürünleri dahil olmak üzere)

5. SaÄŸlıklı YaÅŸam için Besinler (Vegan, glutensiz, diyabetik vb)

6. Bio-organik Gıda

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .