26.04.2024

"Hayvanclık Sektörü: Mevcut Durum ve Gelecek Vizyonu" Toplantısı Hk.

Türkiye Süt, Et, Gıda, Sanayicileri ve Üreticileri Birliği ve Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Bİrliğin'den Birliğimize gelen 05.07.2012 tarihli yazıda Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın katılımlarıyla 18 Temmuz 2012 tarihinde "Hayvanclık Sektörü: Mevcut Durum ve Gelecek Vizyonu" isimli toplantı gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimiz, Ek'de verilen toplantı duyurusundan detaylı bilgiye ulaşabilir.