25.04.2024

Guangzhou İşadamları Heyeti Hk.

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Guangzhou şehri Parti Sekreteri Sayın Wan Qinliang başkanlığında, Guangzhou dış Ticareti Geliştirme Kurulu (CCPIT) organizasyonu ile Guangzhou'nun önde gelen 150ye yakın firma temsilcilerinden oluşan bir heyet 15-17 Temmuz 2012 tarihinde ülkemizi ziyaret edeceklerdir.

Bu kapsamda, 17 Temmuz 2012 tarihinde İstanbul Four Seasons Hotel Bosphorus'da saat 15:00'de Guangzhou şehri Parti Sekreteri Sayın Wan Qinliang, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Cemalettin Damlacı, Guangzhou Vali Yardımcısı Chen Rugui, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, İstanbul Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolos Vekili Sayın Tian Kaisheng, Çin ve Türk İş dünyasından önde gelen işadamlarının da katılımları ile "Turkey-China Economy&Business Day" Konulu Bir İş Forumu gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Forumun ardından, heyete katılan Çinli firma temsilcileri ve Guangzhou Dericiler Odası, Guangzhou Mabilyacılar Derneği, Guangzhou Ticaret Odası, Guangzhou Sanayi ve Ticaret Odaları Federasyonu gibi birçok kurum ve kuruluşun üst düzey yetkilileriyle görüşme imkanının sağlanacağı belirtilmektedir.

Katılımın ücretsiz olduğu organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin www.tim.org.tr adresinde bulunan online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.