26.04.2024

Lüksemburg'a Ticaret ve Yatırım Heyeti Ziyareti Hk.

Ekonomi Bakanı Sayın Bakan Zafer Çağlayan’ın 13-14 Eylül 2012 tarihlerinde Lüksemburg’a gerçekleştireceği resmi ziyaret vesilesiyle, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve DEİK organizasyonu ile Lüksemburg’a geniş katılımlı ticaret ve yatırım heyeti ziyareti düzenlenecektir. Heyet ziyareti kapsamında, Lüksemburg Ticaret Odası evsahipliğinde “Türk-Lüksemburg İş Forumu” ve ikili firma görüşmeleri gerçekleştirilecek olup Lüksemburg iş dünyasından yoğun katılım beklenmektedir. Ayrıca, Türkiye-Lüksemburg İş Kulübü evsahipliğinde düzenlenecek çalışma yemeğinde de firmalarımız değişik sektörlerden üst düzey yetkililer ile biraraya gelerek işbirliği ve ortaklık imkanlarını görüşeceklerdir.

Ziyaretin detaylı programı daha sonra tarafınıza iletilecek olup Lüksemburg’a gidiş ve dönüş özel uçak ile sağlanacaktır. Ziyaret ile ilgilenen üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunu doldurarak 500 Euro ön avansın ödendiğine dair dekontla birlikte 19 Temmuz 2012 Perşembe günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Dilek Tuna; Tel: 0212 3395036, Faks: 0212 339 5065, e-posta: dtuna@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.