17.05.2024
14:38
EN

Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri Eğitimi

Sayın Üyemiz;

12 - 13 Ekim 2021 tarihlerinde (2 gün) online platformda “YaÅŸar Üniversitesi Sürekli EÄŸitim Merkezi – YÜSEM” iÅŸ birliÄŸinde 14:00-16:00 saatleri arasında “Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri” eÄŸitimi gerçekleÅŸecektir.

Bu eÄŸitimde;

  • Gıda alerjisi hakkında genel bilgi
  • Gıda intoleransı
  • Gıda alerjisine neden olan gıdalar
  • Gıda alerjisinin görüldüÄŸü yaÅŸ grupları ve belirtileri
  • Gıda alerjisi mekanizması ve tedavisi
  • Gıda güvenliÄŸi standartları, iyi üretim uygulamaları ve alerjen iliÅŸkisi
  • Üretim sürecinde alerjen kontrolü ve yönetimi
  • Alerjen bulaşılarının önlenmesi

Konuları anlatılacaktır.

 

EÄŸitim üyelerimize ücretsizdir.

Katılım için kayıt zorunludur.

EÄŸitime katılım baÄŸlantısı mail adreslerinize iletilecektir.

 

Kayıt için lütfen TIKLAYINIZ ve ya www.itb.org.tr adresinden saÄŸ sütundaki ''EĞİTÄ°MLER'' bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.

 

 

Saygılarımızla,

İzmir Ticaret Borsası

 

Geri dön

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerez kullanılmaktadır. Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Politikamız’ı ziyaret edebilirsiniz. Çerez kullanım tercihinizi belirtiniz: