Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri Eğitimi
Sayın Üyemiz;
12 - 13 Ekim 2021 tarihlerinde (2 gün) online platformda “YaÅŸar Üniversitesi Sürekli EÄŸitim Merkezi – YÜSEM” iÅŸ birliÄŸinde 14:00-16:00 saatleri arasında “Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri” eÄŸitimi gerçekleÅŸecektir.
Bu eÄŸitimde;
- Gıda alerjisi hakkında genel bilgi
- Gıda intoleransı
- Gıda alerjisine neden olan gıdalar
- Gıda alerjisinin görüldüÄŸü yaÅŸ grupları ve belirtileri
- Gıda alerjisi mekanizması ve tedavisi
- Gıda güvenliÄŸi standartları, iyi üretim uygulamaları ve alerjen iliÅŸkisi
- Üretim sürecinde alerjen kontrolü ve yönetimi
- Alerjen bulaşılarının önlenmesi
Konuları anlatılacaktır.
EÄŸitim üyelerimize ücretsizdir.
Katılım için kayıt zorunludur.
Eğitime katılım bağlantısı mail adreslerinize iletilecektir.
Kayıt için lütfen TIKLAYINIZ ve ya www.itb.org.tr adresinden saÄŸ sütundaki ''EĞİTÄ°MLER'' bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.
Saygılarımızla,
İzmir Ticaret Borsası
Bilgi Bankası
- Fire,Zayiat ve Randıman Oranları
- Ä°statistikler
- Projeler
- Rekolte Raporları
- CoÄŸrafi Ä°ÅŸaretler
- Mevzuat
- Hukuki ve Mali Danışmanlık
- Duyuru ArÅŸivi
- Raporlar
- Makaleler
- Yayın Listesi
- Kütüphane
- Ä°TB Logolar
- KVKK
- Form ve Dilekçeler
- Uluslararası İlişkiler
- E-Bülten Aboneliği
- E-Bülten Arşivi
- Sık Sorulan Sorular
- İzmir Hakkında
- Faydalı Linkler
- TOBB Uluslararası İş İmkanları Sistemi