Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri Eğitimi
Sayın Üyemiz;
12 - 13 Ekim 2021 tarihlerinde (2 gün) online platformda “YaÅŸar Üniversitesi Sürekli EÄŸitim Merkezi – YÜSEM” iÅŸ birliÄŸinde 14:00-16:00 saatleri arasında “Gıda Alerjenleri, Riskleri ve Kontrolleri” eÄŸitimi gerçekleÅŸecektir.
Bu eÄŸitimde;
- Gıda alerjisi hakkında genel bilgi
- Gıda intoleransı
- Gıda alerjisine neden olan gıdalar
- Gıda alerjisinin görüldüÄŸü yaÅŸ grupları ve belirtileri
- Gıda alerjisi mekanizması ve tedavisi
- Gıda güvenliÄŸi standartları, iyi üretim uygulamaları ve alerjen iliÅŸkisi
- Üretim sürecinde alerjen kontrolü ve yönetimi
- Alerjen bulaşılarının önlenmesi
Konuları anlatılacaktır.
EÄŸitim üyelerimize ücretsizdir.
Katılım için kayıt zorunludur.
Eğitime katılım bağlantısı mail adreslerinize iletilecektir.
Kayıt için lütfen TIKLAYINIZ ve ya www.itb.org.tr adresinden saÄŸ sütundaki ''EĞİTİMLER'' bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.
Saygılarımızla,
İzmir Ticaret Borsası
Bilgi Bankası
- Fire,Zayiat ve Randıman Oranları
- İstatistikler
- Projeler
- Rekolte Raporları
- Coğrafi İşaretler
- Mevzuat
- Hukuki ve Mali Danışmanlık
- Duyuru ArÅŸivi
- Raporlar
- Makaleler
- Yayın Listesi
- Kütüphane
- İTB Logolar
- KVKK
- Form ve Dilekçeler
- Uluslararası İlişkiler
- E-Bülten Aboneliği
- E-Bülten Arşivi
- Sık Sorulan Sorular
- İzmir Hakkında
- Faydalı Linkler
- TOBB Uluslararası İş İmkanları Sistemi