29.03.2024

Türkiye - Pakistan YDSK Ticaret ve Yatırım OÇG Toplantısı ve SEÇ İzleme

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye - Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) VII. Toplantısı'nın, 6 Ekim 2021 tarihinde ülkemizde düzenlenmesi öngörüldüğü ve bu kapsamda, YDSK Toplantısı öncesinde Ticaret ve Yatırım Ortak Çalışma Grubu (OÇG) Toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Toplantıda YDSK Eylem Planındaki gelişmeler ile ilişkilerin geliştirilmesine yönelik yeni görüş ve önerilerin ele alınması beklenmekte olup, ikili ilişkilerimizde kaydedilen gelişmeler ile toplantı gündemine alınmasında fayda görülen yeni görüş ve önerilere ilişkin notların, 24 Eylül 2021 Cuma günü mesai saati bitimine kadar arge@itb.org.tr e-posta adresine bildirilmesi gerekmektedir.