29.03.2024

Angola ve Burkina Faso Ziyaretleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, Sayın Cumhurbaşkanı'nın 17-18 Ekim 2021 tarihlerinde Angola Cumhuriyeti'ne, 20 Ekim 2021 tarihinde Burkina Faso'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bu itibarla, ilgili ziyaretin hazırlıkları için, Angola ve Burkina Faso ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 24 Eylül 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar arge@itb.org.tr e-posta adresine iletilebilmektedir.