28.03.2024

''Avrupa'yı Yeniden Canlandırmak'' Etkinliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), TOBB üyesi ve aynı zamanda Birlik Başkanı Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Vekili olduğu Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından, 12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında "Avrupa'yı Yeniden Canlandırmak" (Reviving Europe) adlı etkinlik düzenleneceği iletilmektedir.

Avrupa'daki tüm yerel/bölgesel odaların davetli olduğu etkinliğe, Birlik Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2021 tarihinde 11.00 - 12.15 (TSİ) saatleri arasında ''Komşuluk ve Genişleme'' politikası kapsamında ''Batı Balkanlar, Türkiye ve Doğu Ortaklığı Ülkelerinde Toparlanma için Kilit Faktörler'' oturumuna katılım sağlayacaktır.

Oturumların dili İngilizce olup, çeviri imkanı bulunmamaktadır.

Detaylı bilgi ve katılım için TIKLAYINIZ .