16.05.2024

İş Sağlığı ve Güvenliği Kampanyası Hk.

Sayın Üyemiz,

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, Avrupa Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Ajansı iÅŸbirliÄŸinde 2012-2013 yıllarında ülkemizde yürütülecek ‘Riskleri Önlemek Ä°çin iÅŸbirliÄŸi Yapalım’ konu baÅŸlıklı ‘Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi’ kampanyası kapsamında, iÅŸyerlerinde iÅŸ saÄŸlığı ve güvenliÄŸi uygulamalarının teÅŸvik edilmesi  ve yaygınlaÅŸtırılması amacıyla ‘Avrupa Ä°yi Uygulama Ödülleri Yarışması’ gerçekleÅŸtirilecektir.

Yarışmada dereceye giren ilk iki uygulama örneÄŸi, Avrupa Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Ajansı’ na gönderilerek ülkemizi Avrupa’ da temsil etme ÅŸansı bulacaktır. Söz konusu yarışmaya baÅŸvurmak isteyen üyelerimizin http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/isggm.portal?page=duyuru&id=osha linkinde yer alan ayrıntılı bilgileri inceleyerek ve baÅŸvuru formunu doldurarak en geç 10 Eylül 2012 tarihine kadar Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Genel MüdürlüÄŸüne iletilmesi gerekmektedir.”