25.04.2024

PSI 2021 Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), İstanbul Ticaret Odası'nın yazısına atfen; ülkemizin ihracatının arttırılması ve ürünlerimizin tercih edilir rekabetçi gücünün gerçek değerleri ile tanıtılması teminen, Almanya/Düsseldorf'da 11-13 Ocak 2021 tarihlerinde düzenlenecek promosyon ürünleri sektöründe Avrupa'nın en önemli fuarlarından biri olan PSI 2021 Fuarı'na Türkiye Milli İştirak Organizasyonu'nun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar'ın Türkiye Milli İştirak Organizasyonu m2 katılım bedeli tüm ana hizmetler dahil 5.9592 TL olduğu iletilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.