29.03.2024

Bangladeş ile Ticaret Yapan Firmalarımıza Yönelik Uyarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Dakka Ticaret Müşavirliği'nin yazısına atfen; Bangladeş'de Md. Sakhawat Hossain isimli şahsın Türkçe bilmesinin de avantajını kullanarak Türk firmalarla kurmuş olduğu ilişkilerde kötü niyetli ve dolandırmaya yönelik davranışlar sergilediği yönünde şikayetler alındığı, son günlerde bazı Türk firmalarla denim/denim kumaşı ticareti yapacağı (veya yapmakta olduğu) bilgisi edinildiği bildirilmektedir.

Konuya ilişkin firmaların söz konusu kişiye karşı tedbirli olması gerektiği ifade edilmektedir.

Md. Sakhawat Hossain

Firma Bilgileri:

• Global World Limited (Trading, Import Export)
  • Family Dream (Travel agent)
  • Dhaka Law Firm (Law Firm)
  • Dream Travel Point (Travel Agent)
  • Global Tourism & Language Institute (Travel Agent)
  • Global Study Abroad
  • Turkey Bangladesh Business Club Ltd (Kendisinin kurduğu ve başkanı olduğunu iddia ettiği oluşum)

Adres: Cha-90/A, BTI Premier Plaza Level-3.G-26, Progoti Soroni,Uttar Badda,Gulshan Dhaka-1212

Telefon: +88 02-8900557, +88 01747996850

E-mail: info@globalworldlimited.com