29.03.2024

Türkmenistan / HEK Toplantısı Firma Sorunları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay'ın eş başkanlığını yürüttüğü Ekonomik İşbirliğine Dair Hükümetlerarası Türk-Türkmen Komisyonu (HEK) 6. Dönem Toplantısının 9-10 Eylül 2021 tarihlerinde Türkmenistan'da gerçekleştirilmesi planlandığı iletilmektedir.

Bu kapsamda, ihracatçılarımızın Türkmenistan pazarında karşılaştığı sorunlar ile anılan toplantı sırasında gündeme getirilmesinde fayda görülen hususların ekteki forma işlenerek ve varsa bilgi notlarının en geç 16 Ağustos 2021 mesai bitimine kadar doldurularak arge@itb.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

Formu indirmek için TIKLAYINIZ .