26.04.2024

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Bilgi Notu

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi'nden alınan yazıda (TOBB), Kongo Demokratik Cumhuriyeti (KDC) CumhurbaÅŸkanı Félix Tshisekedi'nin ülkemize yakın zamanda bir ziyaret gerçekleÅŸtirmek istediÄŸi bildirilmektedir.

Bu kapsamda, bahse konu ziyaretin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, KDC ile ticari ve ekonomik iliÅŸkilerin arttırılmasına yönelik iÅŸ birliÄŸi imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliÅŸtirilmesi için öneriler, ikili iliÅŸkilerde yaÅŸanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 13 AÄŸustos 2021 mesai bitimine kadar arge@itb.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.