03.05.2024

Türk-Kırgız İş Forumu - Kırgızistan KEK 10. Dönem Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi’nden alınan yazıda (TOBB) , “Türkiye - Kırgızistan Ä°ÅŸ Forumu”nun 6 AÄŸustos 2021 tarihinde Kırgız Cumhuriyeti'nin baÅŸkenti BiÅŸkek'te düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Forumun; “Türkiye - Kırgız Cumhuriyeti Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 10. Dönem Toplantısı” çerçevesinde düzenlenmesi öngörülmektedir. TOBB ve Dış Ekonomik Ä°liÅŸkiler Kurulu iÅŸ birliÄŸinde düzenlenecek olan Forum’a, T.C. CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu BaÅŸkanı Sayın Ulukbek Maripov'un katılmaları öngörülmektedir.

Türkiye - Kırgızistan Ä°ÅŸ Forumu’na katılmak için iletilen formun eksiksiz bir ÅŸekilde doldurularak en geç 3 AÄŸustos 2021 Salı günü saat 12.00'a kadar TOBB’a (adem.kula@tobb.org.tr e-posta adresine) iletilmesi gerekmektedir.

Katılım Formu için TIKLAYINIZ .

Ä°letiÅŸim: Adem Kula, Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi (TOBB)

E-posta: adem.kula@tobb.org.tr

Tel: 0212 324 95 42