21.05.2024

Kolombiya Büyükelçi Ziyareti Hk.

Türkiye'de Kolombiya'da ticari etkinlikler başlamıştır. Bu kapsamda İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Sektörel Tekstil Konfeksiyon Ticaret Heyeti gibşi organizasyonu başlatmıştır. Birliklerimiz de Kolombiya'yı Türk ihracatçı ve işadamlarına tanıtabilmek amacıyla ve olası işbirliği olanaklarını görüşebilmek üzere Kolombiya'nın Ankara'daki Büyükelçisi Sayın Fernando Panesso SERNA 26 Haziran salı günü saat 16:00'da Ege İhracatçı Birliklerine gelecektir.

Katılmak isteyen üyelerimiz, halklailiskiler@eib.org.tr e posta adresine e-mail yoluyla bildirmeleri önemle rica olunur.