07.05.2024

Angola Bilgi Notu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Angola Cumhurbaşkanı Joao Manuel Gonçalves Lourenço'nun 27 Temmuz 2021 tarihinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bu itibarla, ilgili ziyaretin hazırlıkları için Dışişleri Bakanlığı'na iletilmek üzere, Angola ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin üyelerimizin görüşleri talep edilmektedir. Konu ile ilgili görüşler en geç 21 Haziran 2021 Pazartesi gününe kadar arge@itb.org.tr e-posta adresine iletilebilir.