27.09.2024

Kamu İhale Sözleşmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik Dönüşüm Sempozyumu

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi'nden alınan yazıda (TOBB); TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi ve Kamu Ä°hale Kurumu iÅŸ birliÄŸinde, 27 – 28 Mayıs 2021 tarihleri arasında “Kamu Ä°hale SözleÅŸmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik DönüÅŸüm Sempozyumu" düzenleneceÄŸi bildirilmektedir.

2 gün süre ile dört oturum hâlinde düzenlenecek Sempozyum, TOBB ETÜ Rektörü Sn. Prof.Dr. Yusuf SARINAY ve Kamu Ä°hale Kurumu BaÅŸkanı Sn. Hamdi GÜLEÇ’in açılış konuÅŸmaları ile baÅŸlayacaktır.

27 Mayıs 2021 günü Birinci Oturumda “Kamu Ä°hale SözleÅŸmelerinde Borçlar Hukukuna Ä°liÅŸkin Sorunlar – Çözüm Önerilerine” iliÅŸkin dört tebliÄŸ sunulacaktır. Aynı gün öÄŸleden sonra yapılacak Ä°kinci Oturumda “Kamu Ä°halelerinde Åžirketler Hukukuna Ä°liÅŸkin Sorunlar – Çözüm Önerilerine” iliÅŸkin iki tebliÄŸ sunulacaktır.

28 Mayıs 2021 günü Üçüncü Oturumda Kamu Ä°hale SözleÅŸmelerinde Ä°dare Hukukuna Ä°liÅŸkin Sorunlar – Çözüm Önerilerine iliÅŸkin beÅŸ tebliÄŸ sunulacaktır. Aynı gün öÄŸleden sonra yapılacak Dördüncü ve Son Oturumda Kamu Ä°halelerinde Elektronik DönüÅŸüme iliÅŸkin beÅŸ tebliÄŸ sunulacaktır.

Ücretsiz olan Sempozyum için kayıt zorunludur. Sınırlı kontenjan bulunduÄŸundan 25 Mayıs 2021 tarihine kadar aÅŸağıda belirtilen link üzerinden kayıt olmanız gereklidir. Kayıt onayı tarafınıza ayrıca gönderilecektir.

Kayıt için TIKLAYINIZ .

Son Kayıt Tarihi 25 Mayıs 2021