17.05.2024

Türk-Portekiz İş Konseyi Toplantısı, 22-24 Şubat 2011, Lizbon

T.C. Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın Portekiz ziyareti vesilesiyle, DEİK/Türk-Portekiz İş Konseyi ve Portekiz Dış Ticaret ve Yatırım Ajansı (AICEP) işbirliğinde 23 Şubat 2011 tarihinde Lizbon’da Türk-Portekiz İş Konseyi Toplantısı düzenlenmesi öngörülmektedir.

Anılan İş Konseyi Toplantısında T.C. Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ve AICEP Başkanı Basilio Horta’nın bir konuşma yapması ve iki ülke arasındaki işbirliği fırsatları, yatırım olanaklarını tanıtması planlanmaktadır. Portekiz’in yanı sıra, Portekizce konuşan ülkelerin yoğun olduğu başta Afrika pazarı olmak üzere 3. ülkelerde işbirliği fırsatları da ele alınacaktır.

Ziyarete katılmak isteyen firmaların DEİK ile (Aslı Cora, e-posta: acora@deik.org.tr; faks: 0212.3395065) iletişime geçmeleri gerekmektedir.