26.04.2024

Letonya-Litvanya Ziyaretleri Hakkında

Letonya ile özellikle, ulaştırma ve lojistik (limanların rehabilitasyonu), ilaç sektörü ve sağlık, bilişim teknolojisi (IT), metal endüstrisi, inşaat, tekstil, ağaç işleme (mobilyacılık), gıda (gıda işleme), tarım ve kuyumculuk alanlarında geniş işbirliği imkanları mevcuttur.

Ziyaretin, konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, katılımcıların 1.500 Avro avans ödemeleri beklenmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini müteakip, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edilecektir.

Ziyarete katılmak isteyen üyelerimiz, DEİK’ın T.İş Bankası Beyoğlu Şubesi TR67 0006 4000 0021 0113 3145 86 nolu Avro hesabına, 1.500 Avro tutarındaki avans ödeme bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin ve Letonya-Litvanya ziyaretinin ibaresinin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 11 Haziran 2012 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar letonyalitvanya@tobb.org.tr, adresine ve/veya 0312 218 22 09 numaralı faksa iletmeleri gerekmektedir.

Ayrıca, ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin ilişikte gönderilen , “Letonya-Litvanya Ziyareti Özel Sektör Heyeti Başvuru Formu’’na yüksek çözünürlüklü ve jpeg formatında bir resim ekleyip, eksiksiz doldurarak, en geç 11 Haziran 2012 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar, Birliğimize (E-mail: letonyalitvanya@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Katılım ücreti ve organizasyon hizmetleri, katılımcıların sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, avans ödemesini yapmış olan katılımcıların ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, en geç 23 Haziran 2012 saat 17:00’ye kadar Birliğimize yazılı olarak bildirmeleri kaydıyla avans olarak yapılan ödeme iade edilebilecektir.

Özel Sektör Heyeti Başvuru Formuna ve ikili görüşmeler ile ilgilenen Litvanya firma listesine;
? Birliğimizin “http://www.tobb.org.tr/DEID/Sayfalar/AnaSayfa.aspx”
? DEİK’in “http://www.deik.org.tr/D-30/Duyurular.html”
adreslerinden erişilebilmektedir.

Detaylı bilgi için:
Sn. Damla Çağlar
(Tel: 0312. 218 2226; e-posta:damla.caglar@tobb.org.tr)