19.05.2024

Tablet Yardımı Hk.

Sayın Üyemiz,

Birliğimizce her eğitim/öğretim yılı başlangıcında yapılan eğitim yardımının bu sene öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı şeklinde yapılması hususunda bir çalışma başlatılmıştır.

Bu çalışmnaya birliğimizce sağlanacak katkının yanı sıra oda/borsalarımızda kendi bütçelerinden ilave tablet alımı yapabilecektir. Ayrıca, oda/borsalarımızın üyeleri içinde yer alan hayırseverlerde söz konusu çalışmaya destek olabilecektir.

Bu kapsamda tablet alımına destek olmak isteyen üyelerimizin yapacağı ilave yardım miktarlarını 12 Ekim 2020 Pazartesi saat 16:30'a kadar info@itb.org.tr veya 0232 484 29 54 no'lu faks numarasına iletmesi önemle duyurulur.