26.04.2024

Asia Fruit Logistica 2020/ Fuar Duyurusu Hk.

Sayın Üyemiz,

Akdeniz Ä°hracatçı Birlikleri Genel SekreterliÄŸinden alınan bir yazıda; bu yıl Singapur'da düzenlenecek olan “ASIA FRUIT LOGISTICA Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı”'nın tarihlerinin 18-20 Kasım 2020 olarak güncellendiÄŸi bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Türkiye milli katılımının 6'ncı kez Akdeniz Ä°hracatçı Birlikleri tarafından gerçekleÅŸtirileceÄŸi söz konusu Fuara Türkiye'nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 29.06.2020 tarihine kadar online baÅŸvuru formunu doldurmaları gerektiÄŸi iletilmekte olup, katılmak isteyen ihracatçıların baÅŸvurularının kabul edilmesi için Akdeniz Ä°hracatçı Birlikleri Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Åžubesi TR 54 0001 5001 5804 8000 3978 51 IBAN no'lu Euro hesabına Toplam Katılım Bedelinin %50'sinin 29.06.2020 tarihine kadar yatırılması ve online baÅŸvurudan sonra gönderilecek olan katılımcı sözleÅŸmesinin firma imza yetkili/yetkililerince imzalanıp, ıslak imzalı sözleÅŸmenin ve imza sirkülerinin tarafımıza kargo edilmesi gerektiÄŸi ifade edilmektedir.

Anılan yazıda ayrıca, yaÅŸ meyve sebze, kuru meyveler, organik ürünler, dondurulmuÅŸ meyve-sebze, kabuklu meyveler, baharatlar, taze kesilmiÅŸ-hazır taze ürünler, çiçekler, tohum ve fidanlar, bitkiler, paketleme-etiketleme makineleri, paketleme malzemeleri, kalite kontrol sistemleri, soÄŸutma-ürün izleme sistemleri, meyve sebze iÅŸleme- yıkama sistemleri sergilenecek fuarın 70 ülkeden 13.500 profesyonel ziyaretçi tarafından ziyaret edildiÄŸi belirtilmektedir. T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılım bedelinin yaklaşık %50'si destek kapsamında olduÄŸu, firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüÄŸü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 117.000 Türk Lirası'na kadar destekleneceÄŸi ifade edilmektedir.

Daha detaylı bilgiye ulaÅŸmak için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.