17.05.2024

Devlet destekli ticari alacak sigortası yeni düzenlemeleri içeren karşılaştırma tablosu

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸinden alınan yazıda; 25 Mart 2020 tarih ve 31079 sayılı Resmi Gazetede “Küçük ve orta ölçekli iÅŸletmelere yönelik devlet destekli ticari alacak sigortası tarife ve talimat tebliÄŸinde deÄŸiÅŸiklik yapılmasına dair tebliÄŸin yayımlandığı ve TebliÄŸ ile birlikte devlet destekli alacak sigortası sistemini yaygınlaÅŸtırmak ve maliyetleri düÅŸürmenin amaçlandığı bu nedenle de konuya iliÅŸkin yeni düzenlemeleri içeren karşılaÅŸtırma tablosunu hazırladıkları belirtilmektedir.

TebliÄŸ ve KarşılaÅŸtırma Tablosuna UlaÅŸmak için lütfen TIKLAYINIZ.