18.05.2024

Natürel Tiftik İhalesi hk.

Sayın Üyemiz,

S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinden Borsamıza intikal eden 05.11.2019 tarih ve 21829 sayılı yazı ile Birliğin 05.11.2019 tarihinde yapılan Natürel Tiftik İhalesinde satışı gerçekleşmeyen 40 ton tiftik için aynı şartlartla 19.11.2019 tarihinde saat 11.00'da Ankara Ticaret Borsası'nda tekrarlanacağı bildirilmiştir.

İhaleye iştirak edebilmek için iştirakçilerin teminatlarına ilişkin belgeyi bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftik Birlik Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Müdürlüğüne teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Satış şartnamesi ve diğer konularda daha fazla bilgi almak isteyen üyelerimiz Birliğin Ticaret ve İşletme Müdürlüğü ile iletişime geçebilirler.

Konuyu bilgilerinize sunarız.