08.05.2024

Brexit Sürecinde Türkiye: Riskler ve Fırsatlar Semineri, 18 Eylül 2019, İstanbul Hilton Bosphorus

Sayın Üyemiz,

DEÄ°K tarafından alınan yazıda, DEÄ°K/Türkiye-Ä°ngiltere Ä°ÅŸ Konseyi tarafından 18 Eylül 2019 ÇarÅŸamba günü Ä°stanbul Hilton Bosphorus Otel’de “Brexit Sürecinde Türkiye: Riskler ve Fırsatlar Semineri” gerçekleÅŸtirileceÄŸi bildirilmiÅŸtir. Taslak programı ekte yer almaktadır.

Ä°ngiltere’nin en önemli gündem maddesi olan Brexit Süreci’nin, Türkiye – BirleÅŸik Krallık – Avrupa BirliÄŸi iliÅŸkilerine etkisinin siyasi ve ekonomik açıdan deÄŸerlendirileceÄŸi bahse konu seminerde aynı zamanda DEÄ°K/Türkiye – Ä°ngiltere Ä°ÅŸ Konseyi ve  Aston Üniversitesi iÅŸ birliÄŸi ile hazırlanan Brexit Raporu’nun sunum ve dağıtımı da yapılacaktır.

Ä°lgili seminere katılmak isteyen firma temsilcilerinin, 11 Eylül 2019 ÇarÅŸamba günü mesai bitimine kadar aÅŸağıdaki baÄŸlantıda yer alan katılım formunu doldurmuÅŸ olmaları önemle rica olunur. Seminere katılım ücretsiz olup, detaylı bilgi için DEÄ°K ile (Ä°lgili kiÅŸi, BaÅŸak Doyum, tel: 0212 339 5090, e-posta: bdoyum@deik.org.tr ) temasa geçilecektir.

Katılım Formu: https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1009/13440

Eki: Seminer Taslak Programı