30.06.2024

1.İzmir KOBİ’ler ve Bilişim Kongresi

Sayın Üyemiz,

Borsamızında desteklediÄŸi KOBÄ°’leri “Akıllı Üretimle Küresel Rekabete” taşımak amacıyla düzenlenecek “1.Ä°zmir KOBÄ°’ler ve BiliÅŸim Kongresi” 3 Kasım 2018 Cumartesi günü, Ä°zmir Ticaret Odası’nda gerçekleÅŸtirilecek.

Ekonomin Ä°tici Gücü KOBÄ°’ler, KOBÄ°’lerin Ä°tici Gücü BiliÅŸim” sloganı ile düzenlenecek Kongre’de, KOBÄ°’leri Sanayi 4.0’a hazırlamak için yeni para teknolojilerinden e-ticaret pazarına, KOBÄ°’ler için kurumsallaÅŸmasından uluslararası iliÅŸkilerin KOBÄ°’ler çerçevesinden deÄŸerlendirilmesine kadar birçok konu masaya yatırılacak.

KOBÄ°’lerle birlikte, imalat sektörü, hizmetler sektörü, KOBÄ° yöneticileri, karar alıcılar, giriÅŸimciler ve meslek yatırımcılarında hedef kitle olarak belirlendiÄŸi “1.Ä°zmir KOBÄ°’ler ve BiliÅŸim Kongresi”nde “Dijital/Sayısal DönüÅŸümde Fırsatlar ve KOBÄ°’ler”, KOBÄ°’lerde Dijital/Sayısal YaÅŸam adlı oturumlar gerçekleÅŸtirilecek.

Rekabet gücü, stratejiler ve üretim yapısı, yeni sanayi dönüÅŸümü ile ortaya çıkan yeni fırsatlar, yenilikçilik ve Ar-Ge, verimlilik, KOBÄ°’lere güç veren çözümler, biliÅŸim güvenliÄŸi farkındalığı, Genç KOBÄ° ve genç giriÅŸimcilere çözüm önerileri, meslek yatırımcılar ve risk sermayesi kavramları, rekabet stratejileri ve yönetiÅŸim, üreten KOBÄ°’ler için kurumsal kaynak planlaması gibi baÅŸlıklar Kongre sürecinde konusunda uzman kiÅŸiler tarafından incelenecek.